A hüvelyflóra helyreállítása

A hüvely a női test egyik legérzékenyebb és legintimebb területe. Az egészséges hüvelyt sajátos ökoszisztéma védi a fertőzésektől, gyulladásoktól.

A tejsav-baktériumok, más néven hüvelyi lactobacillusok védelmet nyújtanak a hüvelyfertőzésekkel szemben, mivel tejsavat termelnek, ezáltal a fertőző baktériumok számára kedvezőtlen savas környezetet alakítanak ki. Emellett természetes antimikrobiális hatású anyagokat termelnek, melyek gátolják a kórokozók elszaporodását és a hüvely falához való kitapadásukkal megakadályozzák a fertőzést okozó baktériumok megtelepedését.

A hüvelyhám kiépülését, regenerálódását és rugalmasságát a szervezet ösztriol szintje biztosítja. A hüvelyhám kiépülését segítő ösztriol és a lactobacillusok jelenléte együttesen hozza létre a hüvely természetes egyensúlyát és védelmét a kórokozókkal, baktériumokkal szemben.

A hüvelyi ökoszisztéma természetes egyensúlyának felborulása növeli a fertőzés és betegség kockázatát.
A hüvely védtelenebbé válik a betegségekkel, baktériumok vagy gombák okozta fertőzésekkel szemben.

Ezek okozhatják a hüvely
természetes egyensúlyának felborulását

Antibiotikum Antibiotikum kezelés után A gomba elleni kezelések, illetve antibiotikumos kezelések befejeztével, az újrafertőződés megelőzéséhez minden esetben fontos a védelmet nyújtó, normál hüvelyflóra újraépítése! Hormonális Hormonális változások Olyan hormonális változásokkal, melyek a hüvelyflóra állapotára is hatnak, mindenekelőtt a terhesség és szoptatás idején, a menstruáció során, valamint a változókorban kell számolni. Hüvelyflóra Hüvelyflóra és a szex Szintén károsíthatja a hüvely mikroflóráját a spermaölő hatású gélek, krémek alkalmazása, a szintetikus fehérnemű viselése, az óvszer nélküli, fokozott szexuális aktivitás, a gyakori partnercsere, és a szexuális együttlét menzesz idején. Életmód Nem megfelelő életmód Immunrendszert legyengítő betegségek, elhízás, vashiány, vérszegénység, valamint a feszültség, a stressz is hozzájárulhat a védekezőképesség csökkenéséhez. Túlzott intim Túlzott intim higiénia Tévedés azt hinni, hogy önmagában a fokozott intim higiénia segíthet az egészséges hüvelyflóra fenntartásában – sőt, a hüvelyzuhany gyakori használatával épp ennek az ellenkezőjét érhetjük el!

Ismerje meg a
Gynoflor® hüvelytablettát!

A Gynoflor® egyedülálló összetételű, Lactobacillus-, tejcukor- és ösztrioltartalmú hüvelytabletta hüvelyi fertőzések megelőzéséhez, az egészséges hüvelyflóra helyreállításához, fenntartásához.

Miért a
Gynoflor®?

Egyaránt tartalmaz Lactobacillust és ösztriolt, így jelentősen hozzájárul a visszatérő hüvelyfertőzések megelőzéséhez.

Sokoldalúan támogatja a hüvelyflóra újraépítését a gomba elleni kezelések és az antibiotikumos kezelések után.

Speciális összetételének köszönhetően segít fenntartani, illetve visszaállítani a Lactobacillusok optimális mennyiségét a hüvelyben.

Gynoflor® – Hüvelyi fertőzések megelőzéséhez, az egészséges hüvelyflóra helyreállításához, fenntartásához.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A Gynoflor hüvelytabletta vény nélkül kapható gyógyszer.
Hatóanyaga: lactobacillus acidophillus, ösztriol.
Kapható a gyógyszertárakban.